De E-learning cursussen van VdS Nederland Sprinklertechniek bevatten voor sprinklerinstallaties leermiddelen om een installatie volgens de normen te ontwerpen, aanleggen en te inspecteren.

De cursussen zijn af te ronden met erkende examens, zodat deze voor uzelf en gecertificeerde bedrijven toegevoegde vaste waarden zijn. Deze examens vallen binnen de CCV certificatieschema’s.

De syllabus van VdS Nederland geeft ruime aanvullende informatie, zodat “begrijpen” de overhand krijgt.

Help with Search courses

De E-learning cursus van VdS Nederland Aankomend Sprinklertechnicus geeft je kennis om zelfstandig eenvoudige sprinklerleidingnetten te ontwerpen (NEN-EN 12845:2015 en NEN 1073:2018).

Als Aankomend Sprinklertechnicus zal je, onder begeleiding van een Sprinklertechnicus, ontwerpen maken vanaf de alarmklep voor 'standaard' natte en droge sprinklerinstallaties.

De bijbehorende syllabus van VdS Nederland geeft ruime aanvullende informatie, zodat ‘begrijpen’ de overhand heeft.

De vooropleiding zal overwegend bestaan uit HTS-Werktuigbouwkunde of een lagere opleiding. MBO werk- en denkniveau is hiervoor minimaal gewenst.

Deze cursus kan met een CIBV examen worden afgerond, waarmee aan acceptatie door CCV is voldaan. De erkende sprinklerinstallateur dient medewerkers in dienst te hebben met dit diploma.

Na het afronden van deze cursus bent u in staat om het examen Aankomend Sprinklertechnicus af te ronden. Het examen wordt afgenomen door CertoPlan/CIBV.

Voor het examen dient u zichzelf aan te melden via CIBV of Certoplan.

Cursus Studiedagen Tarief excl. BTW

Klassikaal

9 dagen

€ 1.750,-

Klassikaal/E-Learning

2 dagen

€ 950,-

E-Learning

x

€ 750,-

(exclusief zijn de examenkosten bij Certoplan of CIBV)

De Technische Bulletins moeten gedownload worden.

Download nu

De NEN-EN moet worden aangeschaft via NEN.

Koop nu